oneQ Doe-het-Zelf

De modules van oneQ zijn uitermate geschikt om je eigen buitenkeuken geheel in te richten zoals jij dat wilt en met de kookfuncties die jij het liefst gebruikt. Alles wat je nodig hebt is een uitsparing van 41x41 centimeter.

Lees meer »

De beste inbouwbarbecue die er is!

oneQ is veruit de gemakkelijkste en meest flexibele inbouwbarbecue die op de markt is. Alle modules hebben dezelfde grootte, zodat u dezelfde opening in uw keukenblad of tuintafel kunt gebruiken voor meerdere doeleinden.

Lees meer »

Unieke Gasbarbecue

Als we ooit vragen of opmerkingen krijgen over de OneQ Flame, dan horen we meestal: "Je hebt een houtskoolsbarbecue nodig om een biefstuk fatsoenlijk dicht te schroeien en een 40x40 grilloppervlak is te klein." Wel, lees wat we daarover te zeggen hebben en wellicht denk je daar dan anders over...

Lees meer »

100% Nederlands!

In 2007 vroeg de Nederlandse ontwerper Jan Willem Marijnissen zich af waarom de gastheer bij een barbecue vaak met zijn rug naar zijn gasten moet staan tijdens het bereiden van hun eten. Hij bedacht dat het veel socialer zou zijn om een barbecue te hebben, waar vrienden en familie zich omheen kunnen verzamelen.

Lees meer »

Creëer uw eigen buitenkeuken!

Het mooiste van het oneQ systeem is het bijna onbeperkt aantal mogelijkheden. U kunt verschillende kookstijlencombineren, de maat en vorm van uw buitenkeuken zelf bepalen en die accessoires toevoegen die ùw buitenkookleven veraangenamen!

Lees meer »

RECEPTEN

Paella

De echte kenners zullen zeggen dat deze paella van de barbecue wat 'over-the-top' is. Wij vinden hem echter zó lekker met én vlees én vis én chorizo, dat we hem graag met je delen.....

Lees meer »

Moink Balls

“Moo...” en “Oink...” samen in 1 heerlijke snack die eenvoudig op uw oneQ te bereiden is! Goed gekruid runder- gehakt, omhuld met bacon en een stevige barbecuesaus.

Lees meer »

.... we zijn net begonnen met het publiceren van recepten, dus hou de site in de gaten. We gaan regelmatig nieuwe gerechten toevoegen!