De beste inbouwbarbecue die er is!

oneQ is veruit de gemakkelijkste en meest flexibele inbouwbarbecue die op de markt is. Alle modules hebben dezelfde grootte, zodat u dezelfde opening in uw keukenblad of tuintafel kunt gebruiken voor meerdere doeleinden.

Buiten koken is populairder dan ooit. Naast de traditionele barbecues en smokers zien we meer mensen die een complete buitenkeuken bouwen of kopen.

Het oneQ systeem stelt u niet alleen in staat om een ​​op maat gemaakte buitenkeuken samen te stellen met de oneQ Legs. De standaardmodules zijn ook ideaal om in te bouwen in een keukenblad of tuintafel. U maakt gewoon een uitsparing (volgens onze inbouwhandleiding) en dan kunt u elke functie in die opening plaatsen: een gasbarbecue, een houtskoolbarbecue, een wijnkoeler, een gootsteen met kraan, een snijplank of zelfs een kleine kamado grill.

En het unieke van oneQ is dat de modules uitwisselbaar zijn, dus als je bijvoorbeeld de betonnen tafel met drie openingen hebt, kun je die de ene dag gebruiken met drie wijnkoelers en een andere keer met drie barbecues voor een feestje. En als je vervolgens gewoon platte tafel nodig hebt, leg je simpleweg een paar snijplanken in de openingen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.