Unieke Gasbarbecue

Als we ooit vragen of opmerkingen krijgen over de OneQ Flame, dan horen we meestal: "Je hebt een houtskoolsbarbecue nodig om een biefstuk fatsoenlijk dicht te schroeien en een 40x40 grilloppervlak is te klein." Wel, lees wat we daarover te zeggen hebben en wellicht denk je daar dan anders over...

OneQ heeft de meest krachtige brander die een gasgrill kan hebben, zodat je uistekend een biefstuk kunt bakken en de Flame wordt zelfs heet genoeg om pizza te maken. Wil je weten hoe we dat hebben gedaan?

De meeste gasbarbecues hebben zogenoemde koude zones aan de voor- en achterkant van het rooster. Dat heeft te maken met de ruimte die de venturi inneemt. De venturi zorgt ervoor dat de juiste gas / zuurstofverhouding in de branderbuis terecht komt. De meeste BBQ-merken hebben de venturi aan de buitenkant van de branderbuis, waardoor er bruikbare ruimte verloren gaat. oneQ heeft een brander ontwikkeld en gepatenteerd met een venturi aan de binnenkant van de brander, waardoor een volledig bruikbaar griloppervlak zonder koude zones ontstaat.

Een ander uniek kenmerk van de oneQ brander is dat het geen koolstofmonoxide (CO) uistoot, wat betekent dat letterlijk al het gas wordt omgezet in hitte, zonder restgassen.

Een barbecue heeft zowel gas als zuurstof nodig om te branden. Hoe nauwkeuriger de verhouding tussen deze twee is berekend, hoe beter de barbecue brandt. De gepatenteerde oneQ brander heeft de exacte juiste combinatie van alle relevante factoren (zoals de luchtgaten in het frame, de grootte van het frame, de ruimte tussen de gaten in het vlampatroon, het aantal en de grootte van de gaten in de branderbuis, de grootte van de gasinspuiter, de grootte van de luchtinlaat en de grootte van de branderbuis) om de meest effectieve en efficiënte vlam mogelijk te maken.

Dit resulteert in een volledige verbranding. En hoe vollediger de verbranding, hoe effectiever, veiliger en warmer de barbecue wordt (alle gas wordt omgezet in hitte en niets anders).

Veel technische details, die je meteen weer mag vergeten als je dat wilt! Het resultaat ervan is veel belangrijker: de meest effectieve en krachtige gasbarbecue die u kunt vinden, die zorgt voor veel kookplezier!

En tenslotte:

  • mocht je nog steeds vinden dat 40x40 te klein is, dan kun je altijd een extra module aan je oneQ set toevoegen.
  • mocht je nog steeds de voorkeur geven aan een barbecue op houtskool, voeg dan de oneQ Glow aan je set toe.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.