Welkom bij oneQ! 

 

oneQ is opgericht in 2007 vanuit een persoonlijke passie voor koken en de ambitie om iets nieuws toe te voegen aan de bestaande markt van buitenkoken en -eten. Na aanvankelijk vooral succes te hebben met het gepatenteerde systeem van koppelaar onderstellen -de zogenaamde Legs- is daar de afgelopen jaren de inbouwmarkt bij gekomen. 

 

Doordat alle modules dezelfde afmetingen hebben en daarmee in dezelfde uitsparing passen, is oneQ een zeer geschikt systeem voor het samenstellen van buitenkeukens en eettafels. U kunt eenvoudig een volledige buitenkeuken samen stellen met de oneQ modules of een teppanyakiplaat, gasbarbecue of spoelbak met kraan van oneQ toevoegen aan uw buitenkeuken pizza oven of kamado.

 

Kijk hieronder enkele korte filmpjes over oneQ en neem voor vragen of suggesties gerust contact met ons op via info@one-q.com. 

 

Ik wens u veel buitenkookplezier!

 

Erik van de Langemheen

Eigenaar oneQ B.V.

 


BLOG

De beste inbouwbarbecue die er is!

oneQ is veruit de gemakkelijkste en meest flexibele inbouwbarbecue die op de markt is. Alle modules hebben dezelfde grootte, zodat u dezelfde opening in uw keukenblad of tuintafel kunt gebruiken voor meerdere doeleinden.

Lees meer »

Unieke Gasbarbecue

Als we ooit vragen of opmerkingen krijgen over de OneQ Flame, dan horen we meestal: "Je hebt een houtskoolsbarbecue nodig om een biefstuk fatsoenlijk dicht te schroeien en een 40x40 grilloppervlak is te klein." Wel, lees wat we daarover te zeggen hebben en wellicht denk je daar dan anders over...

Lees meer »

100% Nederlands!

In 2007 vroeg de Nederlandse ontwerper Jan Willem Marijnissen zich af waarom de gastheer bij een barbecue vaak met zijn rug naar zijn gasten moet staan tijdens het bereiden van hun eten. Hij bedacht dat het veel socialer zou zijn om een barbecue te hebben, waar vrienden en familie zich omheen kunnen verzamelen.

Lees meer »

Creëer uw eigen buitenkeuken!

Het mooiste van het oneQ systeem is het bijna onbeperkt aantal mogelijkheden. U kunt verschillende kookstijlencombineren, de maat en vorm van uw buitenkeuken zelf bepalen en die accessoires toevoegen die ùw buitenkookleven veraangenamen!

Lees meer »