Werken bij oneQ

Ben jij die foodie, die van zijn hobby zijn beroep wil maken? 

Dat is mooi! Want wij zoeken een collega om ons partnernetwerk verder uit te breiden.

Hou jij van (buiten)koken en heb je oog voor kwaliteit en design? Word jij blij van klanten en ga je graag de weg op om onze producten bij potentiële dealers onder de aandacht te brengen? En stop je onderweg ook even bij een bestaande dealer om gedag te zeggen en te kijken hoe onze producten er bij staan in de winkel? Dan hebben wij wellicht de ideale baan voor je...

oneQ is klein, dus een ondernemende en flexibele opstelling is een must, evenals een persoonlijke klik. Je bent commercieel, zeer klantgericht, vloeiend in Nederlands en Engels (in woord en geschrift) en ziet vooral kansen.

De beloning bevat een stevige variabele component, die afhankelijk is van je eigen succes en biedt de mogelijkheid mee te groeien met de ontwikkeling van oneQ.

Dus heb jij altijd al deel uit willen maken van een groeiende start-up? En krijg jij er een kick van om jouw enthousiasme om te zetten in duurzame relaties en klinkende verkoopresultaten? Laat dan van je horen en neem contact met ons op!

Over oneQ
oneQ is een 100% Nederlands designmerk in barbecues en buitenkeukens en gevestigd in Haarlem.

Ons flexibele en minimalistische design, gecombineerd met uitstekende kookeigenschappen en hoge kwaliteit maken onze producten en ons merk uniek.

oneQ wordt verkocht in diverse Europese landen via een dealer- en distributienetwerk. Daarnaast is oneQ exclusief vertegenwoordiger van BeefEater Barbecues en HOT WOK in de Benelux.

Wij zijn klein, informeel, ondernemend en gaan uit van maximale flexibiliteit en vrijheid in combinatie met eigen verantwoordelijkheid en initiatief van iedereen. Gepassioneerde, ondernemende liefhebbers van (buiten)koken met een neus voor commerciële kansen zijn van harte welkom!